Modulul 2 al Cupei Redpoint la tir cu arcul, pe canicula

Daca la etapa trecuta arcasii bihoreni au avut parte de ploaie, sambata, 22 iulie, au infruntat canicula. Sportivii, multi dintre ei copii, au rezistat eroic „inamicului” general, caldura, iar cei mai buni tragatori au castigat premii importante atat in clasamentul individual cat si in cel general.

Cupa Redpoint a ramas cea mai longeviva competitie de tir cu arcul din judetul Bihor. Competitia s-a derulat la o temperatură de peste 37 de grade, pe terenul de sport administrat de LPS Bihorul, pe tinte fixe FITA si 2D.

Dintre cei care au urcat pe podium ii putem aminti pe Lucian Demian (Redpoint Oradea, medalia de aur la seniori compound), Kiss-Virag Csenge (Phoenix Săcueni, aur la cadete tradiţional replică istorică), Călin Darna (Redpoint, locul I la master barebow), şi Kurucz Tibor, Vagi Vilmos, Porkolab Juhasz (toţi trei de la C.S. Nomad Archers, ocupanţii podiumului la copii arc tradiţional replică istorică). De asemenea, tot la arc tradiţional replică istorică Nagy Eniko (Nomad Archers) a ocupat locul I la senioare, urmată de colega ei de club Vagi Georgia şi de Antal Edith de la Redpoint Oradea. La categoria similară, seniori, medalia de aur a revenit lui Ridi Ferenc (Nomad Archers), cea de argint lui Guba Iosif (Phoenix Săcueni) şi cea de bronz lui Balog Janos (Nomad). La barebow seniori Seres Geza (C.S. White Lion) este în continuare neînvins, urmat de Remus Mariş, argint, şi de Cosmin Bota, bronz (ambii de la Redpoint).

In total, C.S. Redpoint a castigat 7 medalii de aur, 2 de argint si 3 de bronz. Următoarea etapa va avea loc pe 27 august la Sacueni, iîn organizarea C.S. Phoenix. In clasamentul general, dupa patru etape, conduce Nomad Archers cu 212 puncte, urmat de Redpoint Oradea cu 166 de puncte si de Phoenix Sacueni cu 113 puncte.

Distribuie informația
Alte știri