MOJO Baby & Kids, primul târg dedicat femeilor însărcinate, bebelușilor și copiilor, la ERA Park Oradea

ERA Park Oradea găzduiește, în acest sfârșit de săptămână, primul târg dedicat femeilor însărcinate, bebelușilor și copiilor cu vârste de până la 12 ani, MOJO Baby & Kids.

Cei care vor trece prin centrul comercial vor avea la dispoziție o gamă variată de produse la prețuri promoționale, de la hăinuțe, mobilier, accesorii și jucării pentru bebeluși, până la servicii pentru femeile însărcinate, respectiv oferte din partea unor bănci de celule stem ori servicii pentru botez.


Pe lângă prezentarea de produse, vineri, între orele 16 și 18, doritoarele se vor putea întâlni cu maseuza Iuliana Tulvan, de la care vor putea afla detalii despre beneficiile masajului prenatal.


De asemenea, duminică, între orele 14 și 15, specialiștii Serviciului Județean de Ambulanță Bihor vor organiza gratuit lecții de prim ajutor în cazul nou-născuților și copiilor până în 8 ani. De precizat că participarea se face pe bază de înscrieri, în limita locurilor disponibile, la adresa de mail andrea.stan@argocp.com. Tot duminică, între 16 și 18, mămicile care vor trece pe la ERA Park vor avea la dispoziție un seminar gratuit marca „Pe tocuri cu familia” de Alexandra Giuffrida, cu tematica „Exista cariera si dupa bebe”. Din seminar vor face parte urmatoarele: „Pune-ți visul la-ncercare”, susținut de Alina Ierugan, „Copii obosiți de părinți – la granița dintre timp și limite”, de Hermina Popa si „Orientare in cariera pentru mamici” sustinut de Alexandra Giuffrida- antreprenoriat femei si Sofia Laza – psiholog . Totodată, mai multe mămici de carieră din comunitate își vor împărtăși poveștile, în vreme ce prichindeii vor putea participa la ateliere gratuite cu Prietenii Veseliei.

Vineri, târgul MOJO Baby & Kids va fi deschis între orele 16 și 20, iar sâmbătă și duminică, între orele 11 și 20. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook MOJO Baby & Kids.
Intrarea este liberă, vă așteptăm cu drag!

Distribuie informația
Alte știri