MOL Romania continua sa sustina programul pentru sănătatea copiilor. O va face si in Bihor

122 de proiecte s-au inscris in competitia lansata in aceasta toamna, in cadrul celei de-a 8-a ediţii. În urma jurizării au fost selectate pentru finanțare integrală sau parțială 19 proiecte care vor fi implementate în perioada decembrie 2016 – august 2017. Fondurile alocate de MOL România pentru această ediție a Programului sunt de 300.000 lei.

Dintre cele 19 ONG-uri câștigătoare, 6 vor obține finanțare pentru prima dată în timp ce altele 13 s-au mai numărat printre beneficiari în ediții anterioare ale acestui Program.
Organizațiile selectate provin din București și alte 10 județe din tara.

Bihorul are doua ONG-uri castigatoare. E vorba de Fundația Hospice Emanuel si de Asociația Down Oradea. Proiectul „Viața ta a schimbat lumea: un program psihosocial pentru cele mai scurte vieți și cei dragi ai lor” vizează utilizarea unor tehnici de art-terapie pentru creșterea calității vieții a 20 de copii care se confruntă cu provocări majore la o vârstă fragedă și care au parte de schimbări profunde în viață cauzate de boală, in tip ce „Povești din lumea păpușilor”, proiectul va însemna utilizarea dramaterapiei pentru stimularea limbajului, creșterea interacțiunii sociale și a inteligentei emoționale și interpersonale pentru 18 copii cu Sindrom Down, beneficiari ai Centrului de zi Iedera.

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri