Moment de relaxare la Centrul Social Multifuncțional „Rogerius II”. Comunicat

Pentru că ne-am propus, şi am şi reuşit, ca în acest an să dăm viaţă centrelor multifuncţionale din cartiere, activităţile de aici fiind diversificate, dna Miorița Săteanu, cetățean de onoare al municipiului Oradea și membru al Parlamentului Seniorilor din România, a organizat o întâlnire, mai puţin obişnuită, intitulată „Atitudini corecte si atitudini incorecte care trebuie evitate in anul 2019”, la Centrul Social Multifuncțional „Rogerius II”.

Doamnele din centru au fost încântate să primească vizita dnei Mioriţa Săteanu şi a dnei Livia Tăut, astrolog, care, sub formă narativă şi captivantă, le-a expus previziunile anului care vine. De la început a fost menţionat faptul că între astrologie şi horoscop există o oarecare diferenţă, astrologia fiind cea care descifrează personalitatea, iar horoscopul este cel care face ‘’previziuni’’ ale evenimentelor viitoare. Atât doamnele care cred în horoscop cât şi cele care sunt indecise, au fost curioase să afle ce le rezervă viitorul, care sunt zodiile norocoase în anul 2019, dna Mioriţa Săteanu expunând care sunt atitudinile corecte şi cele incorecte care trebuie abordate în anul care vine.
Astfel, au aflat legătura dintre zodia în care te naşti şi personalitatea fiecăruia dintre noi, nici un an nu este unul perfect, trebuie doar să ştim să luăm lucrurile frumoase care ni se întâmplă. Doamnele s-au relaxat, au împărtăşit lucruri bune şi mai puţin bune din acest an, au schimbat între ele reţete pentru diferite afecţiuni specifice vârstei, s-au destins cu un ceai şi fursecuri, pe scurt, au petrecut timp de calitate.

Deşi cu înaintarea în vârstă apar sentimente de inferioritate, neajutorare si slăbiciune, socializarea este modalitatea prin care aceste sentimente se atenuează, fiind extrem de importantă pentru o bătrâneţe frumoasă.

Să aveţi un an frumos, să fiţi buni şi sănătoşi!

Distribuie informația
Alte știri