Moment unic în viaţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor

În data de 06 iulie 2024, personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a trăit un moment de o însemnătate istorică deosebită: ceremonia de decorare – prin Decret al Preşedintelui României, domnul Klaus-Werner Iohannis, a Drapelului de luptă al unităţii, cu Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari!

În Piaţa Mihai Viteazul din Oradea, în faţa Catedralei Episcopale „Învierea Domnului” din Oradea, a avut loc Ceremonia militară de decorare a Drapelului de luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, cu Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, în baza Decretului emis de către Președintele României în data de 13 septembrie 2023.

La festivitate au participat domnul dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne şi şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, domnul colonel dr. ing. Constantin Florea, prim-adjunct al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, domnul Dumitru Țiplea, prefect al judeţului Bihor, oficialităţi civile şi militare, precum şi cetăţeni care au ales să fie alături de pompierii militari bihoreni în cadrul acestui eveniment unic pentru instituţie.

În cadrul ceremoniei, domnul colonel dr. ing. Constantin Florea, prim-adjunct al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, a dat citire Decretului emis de către Președintele României în data de 13 septembrie 2023, prin care a fost conferit Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor.

Într-o atmosferă solemnă, domnul dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne şi şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a atașat Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de cavaler.

Felicitând efectivul inspectoratului, domnul Raed Arafat și-a exprimat aprecierea pentru curajul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu dovedite în îndeplinirea misiunilor de apărare a vieţii, bunurilor şi mediului împotriva dezastrelor şi incendiilor, precum şi în implementarea măsurilor de protecţie civilă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri