Moș Crăciun off road / Membrii West Alpine au dus cadouri pentru 20 de familii izolate din Munții Apuseni

Campania umanitară de sărbători a clubului Off Road West Alpine a ajuns la a 11-a editie. Cu o săptămână înainte de Crăciun, ajutoarele moșului au trecut pe la 20 de familii cu o situație materială precară din Apuseni. Peste 30 de echipaje au transportat pachete cu alimente, haine și încălțăminte sau jocuri pentru copii în cătune din comuna Bulz, unde accesul este extrem de dificil chiar și în perioada sezonului cald, iar iarna, când ninge, e aproape imposibil.

Efortul a meritat, spun participanții, pentru că, în urma actiunii lor, peste 20 de familii vor avea Crăciunul mai imbelsugat ca niciodată. Impresiile lor au fost sintetizate în câteva cuvinte pe pagina de Faceboook West Alpine Off Road, in descrierea fotografiilor făcute pe traseu.

Am urcat încărcați cu alimente și îmbrăcaminte. Am coborât încărcați de emoție și de satisfacția că am adus, chiar și pentru o clipă, un zâmbet sau o lacrimă de bucurie pe fețele celor cărora le-am trecut pragul! Ce bucurie și ce încântare este să îți vezi semenii cu lacrimi în ochi de FERICIRE! Bucuria și emoția pe care o trăim la fiecare campanie umanitară, este greu de explicat în cuvinte! La fel ca în fiecare an, am luat iar drumul muntelui, ne-am folosim de cele 33 de autovehiculele de teren special echipate ale membrilor nostri și am pornit într-o frumoasă aventură. Scopul nostru? Același în fiecare an: bucurie de sărbători în sufletele unor oameni greu încercați, aflați în cele mai izolate zone ale Apusenilor.

Mulțumim tuturor membrilor West Alpine Off Road care au făcut posibilă și cea de a 11-a ediție a Campaniilor Umanitare prin devotamentul și munca lor. Adresăm mulțumiri și sponsorilor nostri principali ENSYS, DAFERO, QUATTRO INTERSPED, TOP EVENTS, ACCOUNT ANALYSIS, HAD TECH INDUSTRIAL, cât și zecilor de persoane fizice care au contribuit la realizarea acestui frumos eveniment. Mulțumiri speciale adresăm și Primăriei Comunei Bulz, care ne-a ajutat să descoperim aceste cazuri deosebite.

Campania umanitară a fost filmată de unul dintre participanți, vlogerul Mihai Dacin care a postat apoi filmul acțiunii pe propriul canal de Youtube.

Distribuie informația
Alte știri