Mulți ofertanți pentru realizarea Inelului rutier metropolitan, ce va ocoli Oradea

Marți, 6 decembrie, a fost termenul limită de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția Inelului rutier metropolitan.

Inelul rutier metropolitan va avea o lungime de 17 kilometri și va ocoli municipiul Oradea prin partea de sud. Lucrările au fost licitate pe două loturi. Primul tronson are o lungime de 9 kilometri și este cuprins între Nojorid și viaductul care va fi construit peste DN76, la ieșirea din Băile Felix. Cel de-al doilea sector de drum pornește de la acest viaduct și ajunge în Orșorhei, ocolind localitățile Băile 1 Mai și Cheriu.

9 firme și asocieri de firme unice au depus oferte pentru realizarea acestui proiect (aceeași firmă sau asociere de firme a depus oferte ori pentru un lot, ori pentru amândouă).

Astfel, pentru lotul 1 au fost depuse oferte de la: (1) Dumexim, (2) Construcții Erbașu, (3) PORR Construct, (4) DIMEX-2000 Company (Lider), Mirghis & Mayer, SC Proiect-Construct Regiunea Transilvania, (5) SSAB-AG (Lider), Hystrostroy AD, Perfect Consult Europe S.R.L., (6) Drum Asfalt (Lider), Ilgaz Inșaat Ticaret Anonim Sirketi, Trameco, (7) ASFAMIXT (Lider), Dacia Faber S.R.L., OPR Asfalt.

Pentru lotul 2 au fost depuse oferte de la: (1) Construcții Erbașu, (2) PORR Construct, (3) DIMEX-2000 Company (Lider), Mirghis & Mayer, SC Proiect-Construct Regiunea Transilvania, (4) SSAB-AG (Lider), Hystrostroy AD, Perfect Consult Europe S.R.L., (5) OPR Asfalt (Lider), Dacia Faber S.R.L., Asfamixt.

Obiectivul de investiții „Inel Rutier Metropolitan Oradea – Lot 1: km 0+000 – 9+055 și Lotul 2: km 9+055 – 17+017” va fi finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”, din alocările pentru Municipiul Oradea și Consiliul Județean Bihor. Contribuția guvernamentală va reprezenta 80% din valoarea totală a investiției, iar 20% reprezintă contribuția Consiliului Județean Bihor și a Primăriei Oradea.

Valoarea estimată a proiectului este cuprinsă între 196.753.661,05 și 216.429.027,16 lei, fără TVA. Durata contractului va fi de 24 de luni, din care 6 luni pentru realizarea proiectului tehnic și 18 luni pentru execuție. 

Pentru realizarea acestei investiții, Consiliul Județean Bihor a încheiat protocoale de colaborare cu Primăria Municipiului Oradea și primăriile comunelor Oșorhei, Sânmartin și Nojorid.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri