Municipalitatea orădeană va realiza un coridor verde în zona Silvaș

Municipalitatatea orădeană dorește amenajarea unui coridor verde în zona Silvaș (str. Făcliei). Conform proiectului propus, ce va fi pe masa aleșilor locali, joi, 26 aprilie, se vor executa lucrări de reamenajarea malului drept al Crişului Repede, pe tronsonul cuprins între Podul Mareşal Constantin Prezan, la est, şi podul de cale ferată la vest.

Se vor planta 190 de arbori cu înălţimi medii şi mari, se va pune gazon şi vegetaţie joasă, se vor amenaja alei, dar şi instalaţii de iluminat public şi sistem de irigat. De asemenea, se vor realiza spații pentru joacă și sport şi un amfiteatru din parapeţi metalici.

Investiția, ce presupune un un buget total de 4,7 milioane de lei, cuprinde, de asemenea, amplasarea a trei pontoane, o pistă de biciclete, precum și un parcaj auto la limita sudică a străzii Făcliei. Termenul de execuţie este de 10 luni.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri