”Muzică pentru viață”, concert caritabil cu 10 tenori din 10 țări, la Oradea

Distribuie pentru prietenii tăi:

Un eveniment caritabil intitulat ”Muzică pentru viață”, se va desfășura sâmbătă, 9 iulie, pe scena din curtea Cetății Oradea. Este vorba despre un concert extraordinar care va reuni zece tenori celebrii de pe cinci continente.

Reputatul maestru Leonardo Quadrini, de la RAI, va dirija zece tenori, din zece țări diferite, acompaniați de orchestra Filarmonicii din Oradea. Acestia sunt: Fabio Andreotti (Italia); Ignacios Encinas (Spania); Armaldo Klogjeri (Albania); Vitaliy Kovalchuk (Ucraina); Mihai Urzicana (România) – Europa; Ridrigo Trosino (Mexic) – America de Nord; Sebastian Ferrada (Chile) – America de Sud; Julienne Attoumbre (Coasta de Fildeș) – Africa; Sinikiro Kawasaki (Japonia) și Liu Jianwei (China) – Asia. 

Încasările obținute în urma acestui eveniment vor fi destinate susținerii unui proiect caritabil derulat în colaborare de: Spitalul „Burlo Garofolo” din Triest, Spitalul Clinic Județean Bihor și Curia Episcopală Greco-Catolică din Oradea, pentru ajutorarea copiilor români cu probleme oncologice. Astfel, copiii din România, cu probleme oncologice, vor beneficia de tratament de specialitate în unitatea medicală din Italia, echipată pentru a face față unor urgențe de proporții dramatice. 

Biletele pentru concert s-au pus deja în vânzare (online pe Blt.ro) şi costă între 80 şi 200 de lei, în funcţie de locul dorit.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri