Narcisa Suciu: ”Doamne, ce frumoasă e Oradea! Eu am crescut, practic, in orasul ăsta și acum nu-l mai recunosc” – VIDEO

Narcisa Suciu a colindat vineri seară pe scena Târgului de Crăciun din Oradea. Înaintea concertului, artista a publicat un filmulet pe Facebook, cu imagini surprinse în oraș în drumul spre hotel. Transformarea zonei centrale a orașului a surprins-o plăcut pe interpreta care a mărturisit că și-a petrecut numeroase vacanțe în Oradea.

”Nu știu cum să vă spun. Eu am crescut practic în orașul ăsta, nu am avut vacanță în altă parte si acum nu-l mai recunosc. Nu-mi dau seama pe ce străzi mă plimbam, dar nu-l mai recunosc. Foarte frumoasă Oradea, voiam să vă dau cateva imagini , poate aveți vreo idee să faceți un city break si merită luată în calcul Oradea”, a spus cantăreața.

Mii de orădeni s-au adunat în Piața Unirii pentru a asista la aprinderea luminilor de sărbători, efectuată, vineri seara, de zeci de copii, alături de primarul Florin Birta.

Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 2 – 26 decembrie, în timp ce iluminatul festiv va înfrumuseța orașul până la Bobotează.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri