Ne dorim turisti dar muzeele din Oradea sunt inchise de Sarbatorile Pascale

Turistii care au venit intr-un city-break dar si oradenii care se bucura de o frumoasa zi de primavara, de Sarbatorile Pascale, au descoperit, cu dezamagire, ca pot admira, doar din exterior muzeele si cladirile emblematice ale municipiului de pe malurile Crisului Repede.

Toate au portile ferecate in aceasta perioada. Si asta fie ca e vorba ce Muzeul Orasului Oradea-Cetate, de Turnul Primariei, Sinagoga Zion( apartinand de administratia oradeana), fie e vorba de Muzeul Tarii Crisurilor care e sub patronajul Consiliului Judetean Bihor.

In schimb, in alte orase mari ale lumii, obiectivele turistice importante sunt deschise si de sarbatori, tocmai pentru a atrage turisti.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri