Nicio zi fără amenzi pe drumurile din Bihor/ 90 de participanți la trafic, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore

foto arhiva

Miercuri, 23 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 39.150 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere.

Din totalul sancțiunilor aplicate,40 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, șase pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați 15 pietoni, cinci sancțiuni au fost pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului electric, două pentru neacordarea priorității de trecere, iar 22 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Astfel, miercuri, 23 noiembrie a.c., la ora 16.45, pe D.N. 19/E, în afara localității Fegernicu Nou, a fost depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din comuna Sântandrei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 164 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 90 de km/h.

Distribuie informația
Alte știri