Nicolae Ciucă: ”Acum 103 ani, Oradea și-a încredințat destinul României, iar în prezent este unul din cele mai înfloritoare orașe din țară”. VIDEO

Oradea sărbătoreşte 103 ani de când „şi-a încredinţat destinul României”, iar în prezent este unul dintre cele mai înfloritoare oraşe din ţară, a afirmat, miercuri, premierul Nicolae Ciucă, într-un discurs ţinut la ceremonia de sărbătorire a zilei de 20 aprilie 1919, când trupele române au intrat în oraş şi au eliminat regimul bolşevic.

„Sunt onorat să fiu astăzi alături de dumneavoastră, la sărbătorirea unui eveniment de răscruce în istoria oraşului şi, totodată, în istoria încărcată de atâta emoţie atât la vremea lui, cât şi astăzi. Acum 103 ani, pe 20 aprilie, zi de sărbătoare a Sfintelor Paşti, trupele Armatei Române intrau în Oradea, să apere populaţia şi să o elibereze de tiranie, în aclamaţiile românilor, maghiarilor şi tuturor naţionalităţilor care le aşteptau aici”, a spus premierul, în discursul ţinut în faţa mai multor parlamentari, miniştri, autorităţi locale, militari şi civili.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă se află miercuri în vizită de lucru în Bihor, având în program participarea la festivităţile dedicate zilei de 20 aprilie 1919, vizite la obiective din judeţ şi întâlniri cu autorităţile locale.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri