Nimic nu este mai prețios pe lume decât SĂNĂTATEA! Consultații oftalmologice pentru copiii Centrului de Zi Oradea

Pentru o mai bună, sănătoasă și asumată conduită privind rutina vizitelor medicale periodice, în cadrul campaniei ”Prioritatea mea, SĂNĂTATEA”, copiilor de la Centrul de Zi de pe Calea Clujului li s-au efectuat consultații oftalmologice,  în cadrul unui parteneriat cu Centrul medical Dr. Ryan  Bhageerutty, beneficiind de serviciile de înaltă calitate a doctorului RYAN, medic primar oftalmolog, împreună cu echipa sa. În cadrul consultațiilor li s-au efectuat mai multe proceduri: măsurarea presiunii intraoculare pentru stabilirea diverselor patologii infantile, determinarea refracției, măsurarea acuității vizuale și determinarea dioptriilor.

În urma screeningului, centrul medical oferă sprijin în vederea corecțiilor depistate și tratamentul de intervenție necesar.

”Suntem mândri că am reușit să mobilizăm o întreagă echipă de medici pentru a le asigura copiilor din centru nu doar respectarea obiceiurilor sănătoase de a fi consultați periodic de medici specialiști dar și de a le asigura  screeningul oftalmologic pentru a le verifica și păstra starea bună a sănătății”, a declarat directorul Direcției de Asistență Socială Oradea,  Anca Grama.

În cadrul centrului, cabinetul medical este dotat cu tot necesarul de echipamente medicale, medicamente precum și materiale sanitare pentru micile intervenții, permițând desfășurarea activității medicale.

Centrul de Zi nou înființat din subordinea Direcției de Asistență Socială Oradea, situat pe Calea Clujului, asigură condițiile necesare pentru protejarea sănătății copiilor, promovează un stil de viață sănătos și facilitează accesul la serviciile medicale necesare. Centrul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, are o  capacitate de 60 de locuri, misiunea acestuia fiind  prevenirea abandonului școlar, prin asigurarea pe timpul zilei a unor activități de îngrijire, educație, recreere – socializare, hrană, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viață independentă pentru copii, cât și a unor activități de sprijin, consiliere, educare pentru părinți.

Mulțumim domnului dr. Ryan Bhageerutty și întregii sale echipe, motto-ul acțiunii fiind:  nimic nu este mai prețios pe lume decât SĂNĂTATEA!

Distribuie informația
Alte știri