Nymphaea rămâne fără concurență. Aquaparkul din Cluj nu mai apare pe lista de priorități a lui Emil Boc

Realizarea unui aquapark în Cluj-Napoca, un proiect anunțat și așteptat de peste zece ani, nu se mai regăsește pe lista de priorități ale primăriei pentru 2020.

Invitat la emisiunea ZIUA LIVE, Emil Boc a făcut câteva precizări despre stadiul acestui proiect.

”Pentru aquapark încă nu s-a găsit o altă locație. Singura locație propusă e cea discutată de noi în Gheorgheni, dar care nemulțumește pe foarte mulți. Așa că așteptăm să mai dezbatem acest subiect și să ne propună specialiștii și locații alternative. Nu dorim să demarăm proiecte controversate. Majoritatea oamenilor sunt nemulțumiți de locul propus de noi. Integral: https://zcj.ro/administratie/aquaparkul-nu-mai-apare-pe-lista-de-prioritati-ce-explicatii-are-emil-boc–193831.html

Anul trecut, Consiliul Local Cluj-Napoca a aprobat indicatorii tehnico-economici (studiul de fezabilitate) pentru construirea bazei de agrement – Aqua Park-ul din zona Becaş a cartierului Gheorgheni. Proiectul prevedea că interiorul Aqua Park-ului va avea o suprafaţă construită de aproape 21.000 de metri pătraţi, iar partea exterioară va cuprinde bazine, spaţii verzi şi alei pietonale desfăşurate pe o suprafaţă de peste 100.000 de metri pătraţi. Viitorul Aqua Park va avea opt tobogane acvatice – cu o capacitate de aproape 2.000 de persoane pe oră, bazine de relaxare, pool bar, un loc de joacă şi o piscină pentru copii, acvariu de mari dimensiuni, locuri de odihnă cu şezlonguri sau hamace, restaurante şi terase.

Alte știri