Ninge puternic pe Transfăgărăşan. Traficul este restricționat între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac

Foto: observatornews

Ninge puternic pe Transfăgărăşan, unde stratul de zăpadă măsoară deja 15 centimetri. Drumarii intervin cu utilaje de deszăpezire și materal antiderapant și îi avertizează pe șoferii care vizitează zona turistică să circule prudent și să aibă mașinile echipate de iarnă.

Ninge puternic în zona înaltă aTransfăgărășanului! În zona tunelului stratul de zăpadă măsoara deja 10 -15 cm! Drumarii districtului Piscu Negru acționează cu autoutilaje cu lamă și material antiderapant! Conducătorii auto care vizitează zona turistică să circule prudent și să aibă mașinile echipate de iarnă!”, este mesajul transmis pe Facebook de autorități.


Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, joi se circulă pe o singură bandă pe Transfăgărăşan, din cauza unor căderi de pietre, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.


”Colegii noştii lucrează deja la curăţarea carosabilului şi preconizăm că circulaţia va reveni la normal până la prânz. În apropiere de Bâlea Lac se circulă în continuare în condiţii de iarnă, în zonă stratul de zăpadă atingând şi 15 cm, iar ceaţa a coborât vizibilitatea la sub 100 de metri”, a precizat sursa citată.

Distribuie informația
Alte știri