Noapte “incendiara” pentru pompieri. Podul Intelectualilor a luat foc

În cursul nopții trecute, în jurul orei 1, un echipaj de pompieri militari a acționat pentru stingerea unui incendiu produs la Podul Intelectualilor din Oradea. Focul a fost generat cel mai probabil de fumatul în locuri nepermise.

Potrivit unui comunicat al ISU Crisana, au ars izolația de plastic de pe arcadele podului și circa 500 de kilograme deșeuri menajere.
Tot azi noapte, aproximativ la aceeasi ora, pompierii Stației Aleșd au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un adăpost de animale din localitatea Ponoară, comuna Bratca.

La sosirea echipajelor de stingere, arderea era generalizată, construcția din lemn, cu o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, fiind mistuită de flăcări.

În momentul producerii incendiului, în adăpost nu se afla niciun animal. Incendiul, a cărui cauză probabilă a constituit-o folosirea intenționată a sursei de aprindere, a fost stins în jurul orei 01.20, pompierii militari împiedicând propagarea acestuia la o locuință.

Distribuie informația
Alte știri