Noi controale în cadrul campaniei de verificare a colectării selective la Oradea

În perioada 4 ianuarie – 7 ianuarie 2022, Primăria Oradea a continuat campania de verificare a modului de colectare selectiv a deșeurilor reciclabile și biodegradabile de către utilizatorii serviciului public de salubrizare (persoane fizice, persoane juridice) din zona de case de pe  străzile Colinelor, Bartok Bela, Rafael Sanzio, Branului, Primăriei, Ep. Mihai Pavel, Jean Calvin, Piața Unirii, precum și la un număr de 11 asociații de proprietari de pe  străzile Ștefan cel Mare și Milcovului.

Controalele au fost efectuate prin patrule mixte compuse din reprezentanți ai Primăriei Municipiului Oradea, S.C. RER VEST S.A și S.C. ECO BIHOR S.A, cu sprijinul Direcției Poliției Locale Oradea.

În urma controalelor efectuate, Poliția Locală a aplicat 18 avertismente persoanelor fizice și 6 asociațiilor de proprietari, urmând că la viitorul control neconformitățile constatate să fie sancționate cu amendă.

Ghidul de colectare distribuit de S.C. RER VEST S.A. poate fi consultat și în format electronic accesând link-ul https://rervest.ro/utile/ghid-de-colectare/

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri