Noi modificări în trafic. VEZI detalii

În perioada 5 – 11 septembrie, strada Sucevei, tronsonul de la intersecţia cu Mihai Viteazul până la Titu Maiorescu, respectiv N. Olahus, se închide pe o bandă, urmând să fie montat semafor, iar circulația se va desfășura dublu sens în condiţii de semaforizare.

Tot începând de luni până în 15 octombrie, strada Mihai Viteazul devine cu sens unic pe tronsonul de la intersecţia cu Sucevei până la Traian Moşoiu, respectiv Parcul 1 Decembrie.

OTL SA a anunţat că, începând de azi, 2 septembrie 2016, staţiile de autobuz pe strada Sucevei (Linia 14) şi Sinagoga Ortodoxă (Liniile 13,15 şi 16) nu vor mai fi operaţionale din cauza lucrărilor edilitare ce se efectuează pe str. Mihai Viteazul. Provizoriu, până la finalizarea lucrărilor, actualul amplasament al statiei Sucevei (L.14) va fi mutat, iar linia 14 va mai avea staţie pe sensul de mers către Piaţa Ioşia  şi pe str. Piaţa 1 Decembrie (la intersecţia cu str. V. Alecsandri). Liniile 13,15 şi 16 vor avea staţie tot pe str.1 Decembrie (după virajul la dreapta de pe str. M.Viteazul).

 

Distribuie informația
Alte știri