Noi plimbări de agrement cu autobuzul cabrio şi cu tramvaiul de epocă

S.C. O.T.L. S.A. invită orădenii în aceast sfârşit de săptămână la plimbări de agrement cu autobuzul cabrio şi cu tramvaiul de epocă.

Autobuzul Cabrio va efectua, sâmbătă (29 iunie) şi duminică (30 iunie), curse cu opriri în următoarele staţii de pe traseu: P-ţa Unirii – Cimitirul “Rulikowski”- Universitate – Oficiul de Cadastru – Muzeul Ţării Crişurilor – Biserica cu Lună – P-ţa 1 Decembrie/Bloc Turn – Centrul Civic/CEC – Magazinul Crişul – Şirul Canonicilor – Gara Centrală – Episcopia Ortodoxă – Parcul Traian – Iosif Vulcan – P-ţa Ferdinand – Universitatea Partium – Autogara Decebal – Grădina Zoologică – Muzeul Ţării Crişurilor – Oficiul de Cadastru – Universitate – Cimitirul Rulikowski – P-ţa Unirii. Din staţia P-ţa Unirii autobuzul va pleca în cursă, începând cu ora 12:00, la interval de o oră, până la ora 17:00 (ultima cursă). Preţul unei călătorii este de 15 lei, iar biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

Tramvaiul de Epocă va efectua sâmbătă (29 Iunie) o singură cursă din cap linie Nufărul, începând cu ora 17:00, pe traseul Nufărul – Gara Centrală – B-dul Decebal – P-ţa Unirii – Nufărul. Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, înainte cu maxim 15 minute de plecarea în cursă. Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceaşi regulă privind capacitatea de transport. Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.

Distribuie informația
Alte știri