Noi reguli de intrare în Austria, începând de luni, 24 ianuarie

Un nou regim de intrare a intrat în vigoare în Austria de la miezul nopții, permițând călătorilor din întreaga lume, care au primit trei doze de vaccin împotriva coronavirusului, să intre în ţară fără documente suplimentare.

Conform noului Regulament privind regimul Covid 19 de intrare în Austria, lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat nu se mai aplică. Astfel, cetățenii din întreaga lume care au primit şi doza booster pot intra în Austria fără condiții suplimentare. Motivul relaxării regimului de intrare în ţară este faptul că tulpina omicron a devenit dominantă și în Austria.

Pentru cei care nu au primit a treia doză de vaccin se aplică așa-numita regulă „2G plus”, ceea ce înseamnă că cei care au fost vaccinați sau vindecați pot intra în țară doar dacă au testul PCR negativ, scrie thelocal.at. Persoanele care au acte „2G”, adică certificat de Covid-19 sau certificat de vaccinare cu două doze, dar nu au test PCR negativ trebuie să fie puse în carantină, care poate fi încheiată în urma unui test PCR care are rezultat negativ.

Intrarea în Austria în scopuri turistice pentru persoanele nevaccinate sau care nu au trecut prin Covid-19 nu este de facto posibilă.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri