Noi reguli pentru achiziţii. Primarii insistă

Guvernul schimbă regulile pentru cumpărăturile făcute de stat. O face la presiunea primarilor, care şi-ar dori să scape de această răspundere, după ce unii dintre ei au ajuns în atenţia procurorilor anticorupţie.

Noile reguli ar putea aduce termene scurte de soluţionare a contestaţiilor şi chiar despăgubirea celor care sunt dezavantajaţi cu bani de la Guvern, după cum propun unii edili.

Asta inseamnă crearea unei singure entităţi care să cumpere pentru toate instituţiile de stat din România cele necesare funcţionării: de la benzină pentru maşini şi hârtia pentru documente până la medicamente pentru spitale.

Foto: stirileprotv.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri