Noi restricții de circulație în Oradea. Comunicat

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat joi, 5 martie 2020, la solicitarea constructorului, închiderea totală a circulației pe strada Ady Endre, de la Podul Centenarului spre Podul Sf.Ladislau pentru o zi, în data de 07 martie (sâmbătă), între orele 08.00 – 20.00. Închiderea este necesară pentru lucrările care se derulează în cadrul proiectului ,,Reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Ferdinand”, circulația urmând să se desfășoare restricționată pe o bandă între strada Ady Endre și Podul Sf.Ladislau, până în data de 23 martie.

Tot astăzi, la solicitarea SC Electrogrup S.A, s-a aprobat închiderea circulației pe strada Brașovului în data de 6 martie, în intervalul orar 07.00 – 24.00, pentru lucrările de ,,Construire a parcării publice etajată DS+P+3E+T” pe str.Brașovului.

În comisia de circulație de săptămâna trecută a fost aprobată și închiderea străzii Jean Calvin, artera cuprinsă între străzile Episcop Mihai Pavel și Primăriei, începând de săptămâna aceasta și până în data de 14 martie, pentru etapa a II-a a lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare pe strada Jean Calvin.

Alte știri