Noi restricții de circulație în zona Nufărul intră de luni în vigoare

În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș sau modificări vizavi de semnalizarea rutieră în municipiu.

Astfel, începând cu data de 23 mai și până pe 17 iunie, se vor institui restricții de circulație în zona intersecțiilor străzilor Nufărul cu Ciheiului, pentru executarea lucrărilor obiectivului „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul – Cantemir”. Lucrările se vor executa conform documentației din proiect, alternativ pe o parte și ulterior pe cealaltă a drumului și nu vor depăși mai mult de ½ din drum.

S-a solicitat închiderea circulației rutiere pe sensul de venire din centura Oradea, la intersecția străzilor Ciheiului cu Leonardo Da Vinci. Traficul care vine din centura Oradea spre bulevardul Nufărul se va devia pe strada Leonardo Da Vinci cu ieșire pe strada Nojoridului și va fi deschis doar sensul de intrare din Bulevardul Nufărul spre strada Ciheiului. Locațiile se vor executa în așa fel încât sensul de intrare din Bulevardul Nufărul spre strada Ciheiului să rămână permanent deschis.

După finalizarea lucrărilor la șinele de tramvai, în intersecția bulevardul Nufărul – strada Ciheiului, se va solicita restricționarea traficului în zona intersecției bulevardului Nufărul – strada Nojoridului pentru executarea lucrărilor la șinele de tramvai.

Solicitarea a fost făcută de S.C. Drumuri Bihor S.A.

Distribuie informația
Alte știri