Noi restricții de circulație, începând de luni, 20 iunie, în Oradea

În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș sau modificări vizavi de semnalizarea rutieră în municipiu.

Astfel, comisia a aprobat instituirea restricțiilor de circulație pe str. Principatelor Unite, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Tudor Vladimirescu până la ieșirea din parcarea de pe Tudor Vladimirescu (nr. 19-21), începând de luni, 20 iunie, până la 1 iulie, în vederea realizării lucrărilor de întreținere și reparații drum.

Circulația va fi deviată pe str. Tudor Vladimirescu, urmând ca accesul în str. Principatelor Unite să se facă prin parcarea de pe Tudor Vladimirescu.

Tot de luni, 20 iunie se instituie restricții de circulație pe întreaga lungime a  străzii Constantin Nottara. Restricțiile vor dura până la 20 august și sunt necesare pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare – etapa III.

Circulația va fi restricționată de luni, 20 iunie, până la 20 iulie și pe str. Alexandru Cazaban, pe tronsonul cuprins între girația cu str. Oneștilor și str. Lăpușului – artera secundară, în vederea realizării lucrărilor la rețelele de termoficare.

Distribuie informația
Alte știri