Noi rețineri în dosarul rețelei de fraudare a societăților de asigurări din Bihor

Alte două persoane cercetate de polițiștii de investigare a criminalității economice, în acest caz, au fost reținute în cursul acestei după-amiezi, pentru 24 de ore, iar față de o a treia persoană a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, a informat vineri, într-un comunicat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

Cele trei persoane fac parte din cele 30 cercetate, acestea fiind plecate în dimineața perchezițiilor. Au fost găsite toate cele cinci persoane care lipseau, iar față de trei s-au luat măsurile menționate mai sus.

Miercuri, un bărbat de 40 de ani a fost arestat, iar faţă de 13 persoane a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, în dosarul privind fraudarea societăţilor de asigurări prin înscenarea unor evenimente rutiere.

În urma celor 24 de percheziţii efectuate marţi în judeţ de poliţiştii bihoreni privind 30 de membri ai unei reţele de fraudare a societăţilor de asigurări prin înscenarea unor evenimente rutiere, marţi au fost conduse la sediul IPJ Bihor, în baza unor mandate de aducere, 25 de persoane, iar după audieri au fost reţinute 13 persoane, pentru 24 de ore. Acestea din urmă au fost prezentate miercuri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri