Noi rezultate remarcabile pentru atletul bihorean Mihai Dringo

Foto: gettyimages.com

Mihai Dringo este campion național al României la atletism în probele de seniori și U23. Sportivul antrenat de Robert Olah, legitimat la CSU CSM Oradea, a câștigat întrecerea de 400 metri la Campionatele Naționale de Seniori în aer liber și probe combinate – ediția 2022, întreceri rezervate seniorilor și tineretului U23, eveniment organizat zilele trecute la Craiova.

Dringo a alergat proba în 45.38 secunde, un nou record național la seniori și implicit la U23. Acesta este cel de-al 8-lea rezultat pe plan european. Pentru prestația din 400 metri plat, sportivul de la CSU CSM Oradea a cucerit medalia de aur atât la nivel de seniori, cât și la U23.

În cadrul Campionatelor Naționale de Seniori în aer liber, de la Craiova, Mihai Dringo a mai luat startul și în proba de 200 metri plat. Aici a stabilit al 2-lea timp și a fost recompensat cu medalia de argint la seniori, respectiv cu cea de aur la U23. El a oprit ceasul la 20.98 secunde.

Rezultatul menționat vine la scurt timp după ce Dringo a devenit campion balcanic. El a izbutit această performanță tot la Craiova, pe stadionul Nicolae Mărășescu. El a alergat atunci în 45.79 secunde, corectând recordul național la categoria U23. O performanță pe care, iată, a îmbunătățit-o la distanță de o săptămână.

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri