Noi victorii pentru tinerii pugilişti de la Basti Box Salonta

Echipa Basti Box Salonta a participat cu 7 pugilişti la Turneul internaţional de Box Cupa Tesco desfăşurat în localitatea Hodmezovasarhely- Ungaria. In ring au urcat echipe din Slovacia localitatea Komarno, din România Basti Box Salonta şi din ţara gazdă Ungaria- Regiunea de sud est.

Echipa salontană s-a remarcat prin victoriile pe linie obţinute de Dragoş Alexandru 27 kg (abandon prima repriză), Tonca Alexandru 54 kg, Ruge Adrian 65 kg, Szucs Isti 72 kg, iar Bogdan Cioară 59 kg, Lal Eduard 50 kg şi Eles Tamas 60 kg s-au clasat pe a doua treaptă a podiumului.

3 dintre tinerii pugilişti de la Basti Box Salonta vor participa la Brezoi, la Cupa României la cadeţi, in perioada 14-18 aprilie. Ei sunt: Tonca Alexandru, Cioară Bogdan şi Ruge Adrian, antrenati fiind de Florian Ioan şi de Sebastian Silaghi.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri