Noi zboruri către București și Londra de pe aeroportul din Oradea

Primăria Oradea are plăcerea să anunțe lansarea zborurilor directe către București și Londra, operate de compania aeriană HiSky, începând din luna octombrie. Aceasta reprezintă o oportunitate extraordinară pentru toți locuitorii din Oradea și împrejurimi de a călători rapid și confortabil către aceste destinații importante.

Detalii zboruri:

•          Oradea – București

       o   Zboruri zilnice, de luni până duminică

       o   Prețuri de la 39€

•          Oradea – Londra

      o    Zboruri în zilele de marți, joi și duminică

      o    Prețuri de la 59€

Pasagerii vor putea rezerva biletele pe site-ul oficial HiSky hisky.aero sau prin aplicația HiSky. Aceste zboruri vor oferi acces la întreaga rețea HiSky prin conexiunile de la București, incluzând și destinații internaționale precum New York.

HiSky va opera aceste zboruri ca urmare a acordului de asociere în participație semnat în aprilie cu compania Air Oradea, susținută de Primăria Oradea și Consiliul Județean Bihor. Pe lângă zborurile regulate, HiSky va efectua și o serie de zboruri charter de pe Aeroportul Internațional Oradea.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri