Nokian Tyres angajează sute de oameni pentru fabrica din Oradea

foto: captura youtube marin marian

Compania finlandeză Nokian Tyres, unul dintre cei mai importanţi jucători mondiali de pe piaţa anvelopelor, intensifică angajările pentru viitoarea fabrică de la Oradea, pentru 2024 având disponibile 350 de posturi pentru manageri dar şi operatori din zona de producţie.

În prezent, noua unitate este în constructie, productia urmând să înceapă, potrivit estimărilor, în a doua jumătate a anului viitor, investitia fiind de circa 650 milioane euro.

Candidaţii pot aplica online, pe siteul companiei sau să îşi depună CV-ul la sediul fabricii. În total, Nokian Tyres va crea aproximativ 550 de locuri de muncă.

“Construcţia fabricii noastre din Oradea marchează începutul unei călătorii remarcabile, iar pentru asta avem nevoie de o echipă puternică. La ora actuală se lucrează intens atât pe şantier, cât şi în departamentul de Resurse Umane, pe măsură ce ne pregătim să primim peste 500 de oameni bine pregătiţi în echipa noastră. Toţi cei interesaţi sunt invitaţi să aplice şi sperăm să ajungem împreună la destinaţia pe care ne-o dorim cu toţii – o carieră de succes în cadrul Nokian Tyres România.”, a declarat Susanna Tusa, Director General, Vice Preşedinte al Nokian Tyres Romania Operations şi lider al proiectului fabricii din România.

Distribuie informația
Alte știri