Noua conducere CJ Bihor vrea curse aeriene Oradea-Constanța. Discutii cu TAROM vor avea loc saptamana viitoare

Pásztor Sándor, noul președinte al Consiliului Județean Bihor, a declarat recent că, printre primele acțiuni pe care le-a întreprins în calitatea sa de șef al administrației județene, a fost să facă o radiografie a situației instituției. După ce a dat atribuțiuni celor doi vicepreședinți – Ioan Mang se va ocupa de partea tehnică, iar Traian Bodea, de cea economică – președintele a început să se informeze în legătură cu Aeroportul Oradea. Pasztor Sandor a mărturisit că săptămâna viitoare va avea o întâlnire cu reprezentanții companiei Tarom, prilej cu care va lansa posibilitatea efectuării de zboruri Oradea-Constanța, având în vedere că acestea au mai existat și, „probabil, ar fi orădeni interesați să ajungă cât mai repede în concediu pe litoral sau să plece de vinerea până duminica”.

În ceea ce privește cursele externe, președintele CJ Bihor marșează pe o colaborare cu aeroportul din Debrecen, nu pe o competiție din care județul nostru nu ar avea de câștigat. Domnia sa susține că discuțiile avute cu compania daneză pentru aducerea unor companii aeriene, care să zboare pe destinațiile deja anunțate – Londra, Milano, Stuttgart etc. – vor continua.

Citeste si In sfarsit, animatie pe Aeroportul Oradea. 125 de turisti israelieni au aterizat, miercuri, cu o cursa Blue Air

pasztor sandor

 

Distribuie informația
Alte știri