Nouă medalii au obtinut oradenii la Campionatul Național de Judo. Trei dintre ele de aur

Competitia de la Cluj-Napoca  a reunit pe tatami cei mai buni sportivi din intreaga tara. Elevii antrenorilor oradeni, Emil Morar si Aurelian Fleisz şi-au trecut în cont un număr de nouă medalii, dintre care trei de aur, trei de argint şi trei de bronz, depasindu-si astfel obiectivul fixat.

Performerii delegaţiei au fost Larisa Florian (52 kg), Szoke Laszlo (66 kg) şi Daniel Matei (100 kg). Cei trei au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului si au imbracat tricourile de campioni naţionali la categoriile lor de greutate.

Dan Fâșie, Vlad Vișan și Valentin Radu au obținut locul 2 și medalia de argint la 73, 81, respectiv la 100 kilograme , in timp ce Lorena Podelenczki, Bertalan Farkas și Andreea Florian s-au situat pe 3, cucerind bronzul la 78 kilograme feminin, 66 kilograme masculin, respectiv 63 kilograme feminin.

În clasamentul pe cluburi, CSM JC Liberty a ocupat a 3-a pozitie, după CSM Cluj-Napoca şi Dinamo Bucureşti. La începutul lunii aprilie la Oradea, se va desfășura Finala Cupei României la judo.

 

Alte știri