Noua modă introdusă de proprietarii de pensiuni din Munţii Apuseni

O nouă modă inedită a început să îşi facă loc în rândul proprietarilor de pensiuni din Munţii Apuseni care nu pot sau nu au posibilitatea să investească în amenajarea unei piscine clasice. Este vorba despre ”piscina-ciubăr”, construită din lemn. Costă între 2.000 de lei şi 3.500 de lei, în funcţie de capacitate şi au garanţie pentru cel puţin 5 ani.

”Piscina-ciubăr” este ”dotată” cu un loc protejat în care se aşează o sobă din fier construită, de asemenea, special pentru acest scop. Soba se alimentează cu lemne prin partea superioară şi asigură, astfel, apa caldă pentru clienţii dornici de relaxare la piscină.

Majoritatea ciuberelor sunt construite din molid, unul dintre cele mai rezistente tipuri de lemn. Cada din lemn are mare succes în ţările nordice, iar în ultimii ani a început să fie promovată şi realizată şi în România.

Specialiştii susţin că folosirea regulată a ciubarului poate poate îmbunătăţi semnificativ sănătatea fizică: ”Baia din lemn stimulează metabolismul şi reduce riscul de răceală. Apa caldă relaxează muşchii şi le oferă o odihnă adevărată. În plus, scăldatul în apă caldă îmbunătăţeşte calitatea somnului şi ajută la atenuarea durerilor de capul şi a durerilor de spate”.
Citeste mai mult: adev.ro/p6yy52

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri