Nouă politică a bagajelor la Ryanair. Ce trebuie să ştie toți călătorii

Ryanair a anunţat că, de la 15 ianuarie, clienţii fără prioritate vor trebui să trimită al doilea bagaj (mai mare) la cală. Compania a anunțat noua politică a bagajelor, motivând că această schimbare va elimina întârzierile de îmbarcare.

Ryanair a introdus noi tarife reduse pentru bagajele înregistrate (și a crescut dimensiunile tolerate pentru acestea) pentru a încuraja mai mulți clienți să-și înregistreze bagajele, respectiv să reducă numărul clienților care se prezintă cu 2 bagaje la porțile de îmbarcare.
• Greutatea admisă pentru bagajele înregistrate a crescut de la 15kg la 20kg pentru toate bagajele
• Tarifele standard pentru bagaje au fost reduse de la 35€/£ la 25€/£ pentru acest bagaj de 20kg
• Doar Clienții cu Prioritate (incluzând Plus, Flexi Plus & Family Plus) vor putea să transporte 2 bagaje de mână în aeronavă* din 15 ianuarie 2018
• Toți ceilalți clienți (fără Prioritate) vor putea să-și transporte în cabină doar un bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) va fi trimis la cala de bagaje (gratuit) la poarta de îmbarcare. din 15 ianuarie 2018.

Îmbarcarea prioritară este taxată cu 5 €/£ în momentul rezervării sau adaugată ulterior la rezervare pentru 6 €/£ cu până la 2 ore, pe site, și 30 de minute, prin aplicație, înainte de ora programată de plecare.

Distribuie informația
Alte știri