Noua premiera a Teatrul Regina Maria a impresionat publicul oradean

Maniera scenica si regizorala, purtand semnatura tanarului Tudor Lucanu dar si forta interpretarii actorilor au creat un moment artistic aplaudat la final minute in sir de spectatorii prezenti in Sala Arcadia.

“Spectacolul „Baraca” spune povestea a doi bărbați francezi, Mare şi Mic, care nu au prea multe perspective profesionale și se hotărăsc să creeze bombe artizanale în oale sub presiune. Iniţiativa lor, aparent fără şanse prea mari de reuşită, se transformă într-o adevărată afacere pe măsură ce experimentele dau roade şi li se alătură câţiva parteneri de nădejde. Cei doi îşi creează relaţii cu lumea islamică şi beneficiază de sprijinul tacit al autorităţilor franceze. Pentru a camufla laboratorul ilegal de creat bombe, înfiinţează în faţa fabricii un magazin pentru comercializarea măştilor de gaze, care va deveni, ironic, principalul furnizor al Ministerului Sănătăţii.”

Din distribuție fac parte actorii Alexandru Rusu (Mare), Pavel Sîrghi (Mic), Alina Leonte (Virginia), Ciprian Ciuciu (Bosco), George Dometi (excellent in rolul Chinezului’) și Sorin Ionescu (Marwani).

Cei care nu au putut fi prezenti la premieră sunt așteptați miercuri,15 martie – în cadrul campaniei UNITER ”Artisti pentru artisti” și sâmbătă, 25 martie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia.

Alte știri