Noul câștigător al campaniei Primăriei Oradea privind stimularea plății online a impozitelor și taxelor locale

Un nou câștigător a fost desemnat azi, 22 februarie, la tombola organizată în cadrul campaniei Primăriei Oradea pentru stimularea plății online a impozitelor și taxelor locale. La această extragere au fost înscriși 4.067 de contribuabili care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs, în perioada 12 – 18 februarie 2024.

Extragerea computerizată l-a desemnat câștigător pe Osvat Sergiu Șerban, domiciliat pe strada Alexandru D. Xenopol, care va fi înștiințat prin adresă la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile.

Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârșitul anului. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Campania municipalității se numește „În 2024, Online câștigi mai mult decât Dublu”, întrucât anul acesta bonificația pentru cetățenii care plătesc online a crescut de la 8% la 10% (procentul maxim permis de lege), față de cei care aleg plata la ghișee (chiar și POS), CEC, Poștă etc., care primesc o bonificație de numai 4%.

Distribuie informația
Alte știri