Noul drum de legătură între Oradea și Sântandrei va fi inaugurat cu 2 luni înainte de termen

Primăria Oradea informează că drumul de legatură între centura municipiului Oradea (strada Cazaban) si comuna Sântandrei ntandrei (strada Raturi) va fi inaugurat duminică, 16 decembrie 2018, cu 2 luni înainte de data la care a fost preconizată inițial finalizarea.

Traseul acestuia pornește din intersecția giratorie dintre drumul de centură al municipiului Oradea cu străzile Cazaban și Corneliu Baba din cartierul Ioșia Nord, până la o stradă modernizată situată în partea de nord-est a localității Sântandrei – strada Râturi. Lungimea totală a drumului de legătură este de3,5 km, având o lățime de 3,5 m pe sens.

Realizarea acestei investiții urmărește decongestionarea, respectiv fluidizarea traficului la trecere la nivel de cale ferată Arad-Oradea, reducerea timpului de transport prin mărirea vitezelor de circulație și eliminarea strangulărilor din fluxul de trafic, mărirea siguranței circulației, reducerea numărului de accidente și îmbunătățirea mediului din municipiu prin reducerea noxelor și a poluării sonore. De asemenea, va conduce la crearea unui mediu sănătos pentru locuitori și la realizarea unui confort pentru participanţii la trafic, atât pentru autovehicule cât și pentru pietoni.


Distribuie informația

Alte știri