Noul Duster este aici

Mașina nu mai e de mult doar un mijloc de transport. Mașina a devenit parte din cine suntem, din personalitatea noastră, din modul în care ne exprimăm și ne prezentăm nu doar în fața prietenilor, ci în fața tuturor.

Mai Duster Decât Oricând

Pentru că știm cât de important este fiecare detaliu, vă invităm să descoperiți Noul Duster și să vă bucurați de o experiență de test drive fluidă și dinamică, în care veți experimenta performanțele remarcabile și evoluția noii generații.

Nu ratați șansa de a fi printre primii care conduc modelul care a devenit o referință pe piață și o adevărată emblemă a mărcii Dacia și a valorilor sale: robustă și outdoor, esențială și cool, eco smart.

Descoperă Noul Duster și câștigă premii de vacanță

Campania se desfășoară în perioada 27 mai – 16 iunie 2024 și vine cu oportunități unice pentru toți participanții, într-un mod interactiv și plin de surprize: o vacanță de 4 zile cu Noul Duster, cu toate cheltuielile incluse, precum și unul dintre cele 40 de kit-uri Dacia pentru vacanță, constând din jachetă, șapcă și rucsac.

Experiența clienților este o prioritate pentru Dacia, astfel că, pentru a ne asigura că așteptările consumatorilor nu vor fi doar întâlnite, ci și depășite, testele vor începe de pe 7 iunie până pe 30 iunie.

Înscrie-te acum pe campanii.dacia.ro sau vizitează unul dintre showroom-urile din țară și explorează noi orizonturi cu Noul Duster.

Distribuie informația
Alte știri