Noul Duster poate fi testat acum la AUTO BARA

6 iunie – zi importantă pentru agentul Dacia Auto Bara!

Seara de 6 iunie va rămâne memorabilă agentului Dacia Auto Bara și invitaților săi! În prezența invitaților de seama, în cetatea Oradea la restaurantul Corsarul, Auto Bara a lansat Noul Duster într-un eveniment cu dubla semnificație pentru agent: lansarea Noului Duster si 30 de ani de activitate neîntreruptă!

Lansarea comerciala vine si cu un dispozitiv de lansare:

MAI DUSTER DECÂT ORICÂND

Pentru că știm cât de important este fiecare detaliu, vă invităm să descoperiți Noul Duster și să vă bucurați de o experiență de test drive fluidă și dinamică, în care veți experimenta performanțele remarcabile și evoluția noii generații.

Nu ratați șansa de a fi printre primii care conduc modelul care a devenit o referință pe piață și o adevărată emblemă a mărcii Dacia și a valorilor sale: robustă și outdoor, esențială și cool, eco smart.

DESCOPERĂ NOUL DUSTER ȘI CÂȘTIGĂ PREMII DE VACANȚĂ

Campania se desfășoară în perioada 27 mai – 16 iunie 2024 și vine cu oportunități unice pentru toți participanții, într-un mod interactiv și plin de surprize: o vacanță de 4 zile cu Noul Duster, cu toate cheltuielile incluse, precum și unul dintre cele 40 de kit-uri Dacia pentru vacanță, constând din jachetă, șapcă și rucsac.

Experiența clienților este o prioritate pentru Dacia, astfel că, pentru a ne asigura că așteptările consumatorilor nu vor fi doar întâlnite, ci și depășite, testele vor începe de pe 7 iunie până pe 30 iunie.
Înscrie-te acum pe campanii.dacia.ro sau vizitează showrom-ul Dacia Auto Bara din Calea Borsului nr. 22 și explorează noi orizonturi cu Noul Duster.

Distribuie informația
Alte știri