Noul USR/ Cătălin Drulă și-a lansat programul

USR îşi propune să conducă un pol de dreapta autentic la alegerile din 2024, să revină la guvernare şi să dea noul premier, se arată în programul preşedintelui partidului, Cătălin Drulă, prezentat sâmbătă, în cadrul Comitetului Politic desfăşurat la Palatul Parlamentului. În programul lui Cătălin Drulă se vorbește despre „noul USR”.

Potrivit președintelui USR, România are nevoie să creadă din nou, are nevoie de o alternativă iar USR este acea alternativă.

Am vorbit astăzi, cu ocazia Comitetului Politic al USR, despre viitorul României și despre cum poate USR schimba cu adevărat România, sufocată între un mamut corupt și birocratic și un băiat de la galerie care se închipuie lider extremist.Avem două obiective importante, a declarat Cătălin Drulă.

📍Revenirea la guvernare și implementarea celui mai amplu program de reforme al României de după 1989, Programul Național de Redresare și Reziliență, căruia USR i-a pus bazele.

📍 Extinderea administrației locale USR. Primarii, viceprimarii și consilierii locali și județeni USR au dovedit că pot lupta cu rețeaua instalată de PSD și PNL, că pot fi lideri la investiții și că administrația locală poate însemna cinste, profesionalism și dezvoltare

Distribuie informația
Alte știri