Noutăți de la Casa de Pensii Bihor

Casa de Pensii Bihor are de vineri un site nou. Adresa la care poate fi accesat nou portal cu informații pentru pensionari este neschimbată, dar designul acestuia a fost modificat redical.

Avand in vedere modificarile survenite la nivelul site – ului institutiei  CASEI  JUDEDENE  DE  PENSII  BIHOR, aducem la cunostiinta tuturor celor interesati ca, incepand cu data de 17.02.2023, acesta va avea o noua infatisare, cu un continut detaliat, pe care va invitam sa il accesati la urmatoarea adresa: https://www.cjpensiibihor.ro/, a transmis conducerea Casei Județene de Pensii Bihor.

Casa de Pensii Bihor este organizată şi funcţionează ca serviciu public deconcentrat, în subordinea Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP) din data de 01.02.2001, fiind investită cu personalitate juridică în baza prevederilor Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, a prevederilor HG 118/2012 privind aprobarea statutului CNPP, a deciziilor consiliului de administraţie, a regulamentelor şi a normelor CNPP.

Distribuie informația
Alte știri