Noutati privind cursa de avion Oradea – Londra. Care sunt preturile

Biroul de presa al Consiliului Judetean Bihor a transmis, vineri, printr-un comunicat de presa orarul zborurilor Londra – Oradea si pretul biletelor.  Marți, joi și sâmbătă vor fi zilele de zbor spre Londra

Incepând de astăzi se pot achiziționa bilete de avion pentru ruta Oradea-Londra (Stansted). După cum reprezentanții Ryanair au precizat, prețurile încep de la 24,99 Euro. Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă. Primul zbor este programat pentru data de 31 octombrie 2017. Începând din această lună devin operaționale zborurile către Milano (Bergamo) și Barcelona (Girona). Acestea au frecvență de două zboruri pe săptămână.

Pe ruta Milano este avantajos achiziționarea de bilete chiar din aceste zile, destinația fiind inclusă în oferta specială cu prețuri de la 9,99 Euro. Pentru ruta Oradea-Barcelona prețurile încep de la 14,99 Euro.

”Veștile bune nu se opresc aici. Continuăm negocierile pentru alte destinații importante din Europa. Astfel reușim să facem Oradea cât mai vizibilă și prezentă pe harta europeană a liniilor aeriene. Toate la prețuri deosebit de avantajoase pentru cei care călătoresc din sau spre Oradea și județul Bihor.”-precizează Pásztor Sándor, președintele Consiliului Județean Bihor.

Alte știri