Noutatile Targului de carte „Gaudeamus”- Oradea, 10-14 mai. VIDEO

O nouă ediţie a Târgului Gaudeamus debuteaza, miercuri, 10 mai, la Oradea. Caravana Gaudeamus se va desfăşura în perioada 10-14 mai, în premieră, în Piaţa Unirii, unde vor ajunge 40 de standuri ale mai multor edituri locale şi naţionale şi unde se vor ţine o serie de lansări de carte şi concursuri pentru cititori.

Caravana Gaudeamus face parte din Programul Lectura al Radio România şi ajunge pentru al patrulea an consecutiv în urbea de pe Crisul Repede. Campania de donaţii „Cărţile se întorc acasă” continua si in acest an, vizitatorii oradeni fiind încurajaţi să ofere volumele care le prisosesc celor care au din ce în ce mai greu acces la ele. La final acestea vor ajunge la Biblioteca din comuna Rabagani.

Nu lipseste din Caravana nici proiectul „Invitaţi de nota 10: Olimpicii României”, care recompensează şi promovează performerii din învăţământul românesc, la diferite discipline.

Programul de vizitare al Targului Gaudeamus e de miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00 , iar duminică de la 10.00 la 15.00.

Distribuie informația
Alte știri