Nu e păcăleală! Noua majorare de tarife la CFR Călători va intra în vigoare la 1 aprilie

Directorul general al operatorului feroviar de stat, Traian Preoteasa, a aprobat o nouă majorare de tarife la CFR Călători, după cea făcută în luna decembrie a anului trecut, scrie ClubFeroviar.ro.

În decizia emisă de Traian Preoteasa sunt enumerate toate tarifele de transport cu trenurile operatorului feroviar de stat, care rămân neschimbate față de cele din momentul de față.

Cu unele excepții însă. La pagina 5 a documentului găsim noile tarife aplicate pentru suplimentele de pat la vagon de dormit și vagon cușetă. La vagon de dormit, acestea vor fi de 225 de lei pentru suplimentul de cabină single, 120 de lei de pat pentru cabina cu două locuri și 100 de lei pentru cabina cu trei locuri.

În prezent, potrivit informațiilor prezente pe site-ul CFR Călători, tarifele sunt de 210 lei pentru suplimentul de cabină single, 105 lei de pat pentru cabina cu două locuri și 85 de lei pentru cabina cu trei locuri. De precizat că doar în traficul internațional CFR Călători utilizează cabine cu trei paturi, deci se vor scumpi și călătoriile spre Budapesta sau Viena.

La vagoanele cușetă, suplimentele vor fi de 78 de lei pentru patul în cabină cu patru locuri și de 58 de lei pentru patul în cabină cu șase locuri, față de 72 de lei, respectiv 52 de lei în momentul de față.

Distribuie informația
Alte știri