Numărul de locuri pentru studenţi în tabere, majorat cu 1.200

Numărul de locuri pentru studenţi în tabere va fi majorat de la 2.300 până la 3.500, iar numărul de serii de la patru la şase, a anunţat, duminică, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea.

Tocmai am încheiat o nouă întâlnire cu reprezentanții tinerilor din România. Am stabilit clar că ne vom revedea și în perioada următoare, împreună cu alte organizații și asociații. În fiecare lună, ne întâlnim să lucrăm împreună.

Am vrut neapărat să discutăm subiectul taberelor, mai ales că în curând și studenții intră în vacanță. Avem în dezbatere publică proiectul pentru acest an și am anunțat deja o majorare a numărului de locuri, de la 2.300 până la 3.500, mai mult decât anul trecut. Mi-aș fi dorit resurse și pentru majorarea sumei pentru mesele zilnice din tabere care acum este 52 de lei/zi pentru fiecare student. Un pacient dintr-un spital sau un copil dintr-un centru de plasament mănâncă zilnic trei mese cu 22 lei, sumele fiind dublate în acest an de Guvern.

Creștem și numărul de serii, de la 4 la 6, o dată cu majorarea numărului de locuri.

Împreună cu studenții ne organizăm ca în vacanța de iarnă să existe tabere! Am stabilit formarea unui grup de lucru pentru a lucra la metodologie.

Voi propune chiar să îndreptăm nedreptatea din ultimii doi ani când s-a renunțat la biletele gratuite la transportul cu trenul. Nu a fost nici un fel de pomană, iar tinerii știu bine cât de utilă a fost măsura. Nu am auzit reacții, iar măsura nedreaptă a fost acceptată fără cuvinte multe.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri