Nume mari la evenimentul „Uniţi pentru Mihai”! “Bichonul“merită asta

Triunghiularul” demonstrativ care va reuni naţionala României, UEFAantasticii şi Prietenii lui Mihai Neşu este programat în 26 mai, de la ora 16:00. Sunt disponibile 11.000 de bilete, al căror preţ variază între 25 lei şi 100 lei. Vor fi disponibile online, pe site-ul Fundației Mihai Neșu, dar vor exista standuri în mall-urile din Timișoara, Iași, Cluj, Oradea și la stadion, în ziua meciului și cu câteva zile înainte, probabil și la Arena Antonio Alexe. Banii obtinuţi vor ajunge la „Fundaţia Mihai Neşu”.

„Ne-am dorit foarte mult să organizăm acest eveniment la Mihai acasă, unde este foarte implicat în comunitate şi oamenii îl iubesc foarte tare. Şansele sunt foarte mari să umplem stadionul”, spune George Ogăraru, bun prieten cu “Bichonul“.

Pe lângă nume importante precum Hagi, Gică Popescu, Belodedici, Stelea, Mutu, Contra, Rădoi, Ogăraru, P. Marin, R. Marin, Rotariu, Sînmărtean, Dică, Keşeru, Budescu, Hoban, George Puşcaş, Vîtcă, Micovschi, etc., invitatul special este internaţionalul belgian Dries Mertens de la Napoli, fost coechipier cu Mihai Neşu la Utrecht. Acesta are nevoie, însă, de acceptul selecţionerului Belgiei pentru a ajunge la Oradea, pentru că în perioada respectivă se va afla în pregătiri pentru Campionatul Mondial din Rusia.

Distribuie informația
Alte știri