„Nuntaşii Bihorului” vă aşteaptă să descoperiţi frumuseţea dansului popular românesc, începând de luni, 5 septembrie

Ansamblul Folcloric „Nuntaşii Bihorului” – Oradea vă aşteaptă cu drag, de la mic la mare, să vă transformaţi dorinţele în realitate, să vă depăşiţi limitele, să descoperiţi cât de frumoasă poate fi lumea dansului popular românesc!

Începând cu luni, 5 septembrie 2022, orele 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, Piaţa 1 Decembrie, nr. 1, Oradea, veţi fi călăuziţi în această aventură de către Dragoş Lorin Bodea, coregraf, Dinu Avram Marius, preşedinte al ansamblului şi de toţi cei care au păşit cu emoţie pe acest drum şi sunt azi membri ai Marii familii a Nuntaşilor!

Accesul în Casa de Cultură se va face prin intrarea laterală de unde veţi fi călăuziţi.

Înfiinţat în anul 1964, în frumosul oraş de pe malul Crişului Repede, ansamblul folcloric “Nuntaşii Bihorului” al Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, este un prestigios ambasador al folclorului românesc în întreaga lume.

Cu un palmares de invidiat – cea mai nouă distincţie – Premiul I – secţiunea Dans Popular la Festivalul Concurs Naţional Mioveni – ediţia a III-a 2022 – renaşte, asemeni păsării Phoenix, cu fiecare nouă generaţie de dansatori, solişti vocali şi instrumenişti.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri