O absolventă a două facultăți, inspector la Protecția Copilului, unul din primii candidați ALDE la o primărie din județul Bhor

Chiar dacă nu a oficializat lista cu candidații pentru primăriile din județ, viitorii candidați ALDE Bihor își fac publice intențiile pe rețelele de socializare.

Lorena Bogdan(fostă Reștea), absolventa a facultatilor de Geografie-Tursim si Stiinte Economice, angajata in momentul de fata in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bihor, in functia de inspector principal a anunțat, pe Facebook, că va candida pentru funcția de primar în Drăgești, din partea Alianței Democraților și Liberalilor Europeni.

Iubesc aceste meleaguri, sunt locurile de care se leaga toata copilaria mea, locuri de care ma leaga o profunda dragoste, locuri in care parintii mei s-au reintors, locuri in care ma reintorc si eu de fiecare data, cu inima deschisa si cu mii de ganduri si intrebari.

Într-o prezentare postată, zilele trecute, pe pagina de socializare, candidata ALDE și-a explicat decizia de a candida prin dorința de a schimba ceva in bine si de a pune la dispozitia comunitatii din comuna Dragești tot ceea ce a invatat pana in acest moment.

De fiecare data cand ma indrept spre casa, ma intreb oare cum se poate ca o comuna cu atat de mult potential sa fie atat de slab dezvoltata cum este comuna Dragesti in ziua de azi? Cum se poate ca in atatia ani de zile, in care s-au perindat fel si fel de oameni, indiferent de culoarea lor politica, la carma comunei si in administratia acesteia sa nu se fi realizat nimic?

Mi-am luat inima in dinti si am decis sa nu mai stau deoparte si sa privesc spre acest nimic constant

Sprijinita de catre oameni deosebiti care fac parte din partidul pe care il reprezint, sprijinita de catre ai mei parinti care stiu ce om au crescut, sprijinita de al meu sot, angajat la randu-i in cadrul Ministerului Justitiei, am decis sa merg in aceasta lupta alaturi de voi, toti cei care isi doresc cu adevarat o schimbare in bine.

In perioda următoare, Lorena Bogdan așteaptă întrebările locuitorilor din satele comunei Drăgești prin cea mai la îndemână formă de comunicare actuală: pagina de facebook: https://www.facebook.com/lorenabogdanrestea

Distribuie informația
Alte știri