O adolescentă din Bihor a plecat de acasă și nu a mai revenit. E căutată de familie și de polițiști

ACTUALIZARE: Minora a fost găsită, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 5 iulie 2024, la ora 13.00, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au fost sesizați de familia unei minore, de 13 ani, din localitatea Balc, județul Bihor – BODIS MARIA ESMERALDA, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 4 iulie a.c., în jurul orei 20.00 și nu a mai revenit.


SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 45 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi albaștri, păr șaten.

ÎMBRĂCĂMINTE: rochie roșie cu dungi albe, șlapi portocalii.

_Cetăţenii care pot furniza orice informație în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze, gratuit, numărul de telefon 112!_


Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri