O adolescentă din Ceica a fost dată dispărută. Poliția cere sprijinul bihorenilor

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați joi, 19 martie a.c., în jurul orei 15.30, cu privire la faptul că minora BUT CARMEN MARIA, de 15 ani, din comuna Ceica, sat Incești, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași dimineți, în jurul orei 06.30 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,60 – 1,65 m înălțime, 50 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, vopsit roșcat, lung, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care aceasta o purta la data plecării de la domiciliu.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația
Alte știri